5 OKTOBER 2023

14:30u - 18:00u • De Kreek, Zwaag

Leon Wielens • ABOVO

DIEPGAANDE INZICHTEN & VERFRISSENDE DOSIS HUMOR

Leon is een gepassioneerd creatief die bekend staat om het bedenken van innovatieve content. Zijn presentatie belooft niet alleen diepgaande inzichten in de wereld van kunstmatige intelligentie, maar ook een verfrissende dosis humor om het onderwerp toegankelijk te maken voor het publiek.

In de presentatie gaan we twee belangrijke thema’s over AI in content behandelen.

In het eerste hoofdstuk wordt de definitie van AI uitgelegd en wordt de werking ervan besproken. De geschiedenis van AI zal worden belicht, samen met de huidige stand van zaken en de meest recente ontwikkelingen binnen deze dynamische technologie.

In het tweede hoofdstuk introduceren we de belangrijkste tools en frameworks die in de wereld van AI worden gebruikt. Daarnaast wordt er een spoedcursus gegeven over het effectief aansturen van AI-systemen met behulp van prompts. Handige tools, tricks en tips worden gedeeld, gericht op de toepassing van AI in ons dagelijks werk. Verder wordt besproken hoe AI verschillende branches beïnvloedt en welke toekomstige mogelijkheden en trends er nog meer te verwachten zijn.

Henk Komin • FreezerData

DE KANSEN EN NOODZAAK VAN AI – VERSNELLEN OF DE BOOT MISSEN?

Bij FreezerData lopen wij al jaren voorop in het integreren van AI, data en algoritmen in de koeltechniek. En onze kennis delen we graag met je!

Met trots presenteren we je hoe wij AI inzetten om energie te besparen, onderhoud en storingen te voorspellen en slimmer om te gaan met kostbare manuren.

Maar we presenteren ook ons nieuwste technische huzarenstukje: een interactieve chat-interface op basis van ChatGPT. Hiermee gaan monteurs in ‘gesprek’ met een koelsysteem zodat zij problemen kunnen diagnosticeren én op basis van alle kennis wereldwijd kunnen oplossen. Wij noemen dit de Virtuele monteur 2.0!

Tenslotte geven we een uniek inkijkje in hoe wij in samenwerking met hogescholen de Virtuele monteur trainen met ‘digital twins’: nagebouwde koelsystemen waarin wij storingen simuleren, zodat onze algoritmen daarvan kunnen leren.

Maxima gaat 5 oktober ook kijken bij de koelmachine van FreezerData welke staat opgesteld bij de HvA 😉.
Zie deze link naar het koninklijkhuis

 

  • Wees voorbereid op personeelstekorten. Zet je kostbare technici optimaal in en laat technici in opleiding sneller zelfstandig aan het werk gaan door toepassing van AI
  • Voorkom hoge kosten van een falende koelinstallatie door toepassing van de AI van FreezerData
BNI Hoorn, Zien en Aanbevelen © 2023